GRILLIHIILI KOIVU                                                

GRILLIHIILI 100% KOIVU

 
EI SAATAVILLA
 
HINTA:    ( EI SAATAVILLA )
Tukkuhinta:  ̶3,̶0̶0  / 2,20 eur / 15L/3KG säkki
Veroton hinta:  ̶2,̶42 / 1,77 eur / 15L/3KG säkki
Suositus vähittäismyyntihinta: 4,90 eur / 15L/3KG säkki

OMINAISUUDET GRILLIHIILI KOIVU 15L-3KG.pdf (97606)
Biolandian koivu grillihiili on 100% luonnollinen tuote, ravintolatasoinen, suuria hiilenpaloja sisältävä koivupuuhiili, jotka ovat tuotu vastuullisesti kasvatetusta ja hoidetusta metsästä Luoteis-Venäjältä. Suuret hiilenkappaleet helposti syttyvää, palavat pidempään ja korkean lämpötilan tuottavaa laadukasta grillihiiltä on täysin kemikaalivapaa, ei tuota sivumakuja eikä aiheuta savua. Biolandian pakkaus valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista, jossa käytetty vähimmäismäärä maalia, ei tuota haittaa ympäristölle.
 
Käyttöohje:
Levitä hiilet tasaisesti grillin pohjalle ja kostuta ne sytytysnesteellä. Anna nesteen imeytyä 2–3 minuuttia ennen sytyttämistä. Sytytä useasta kohdasta. Odota, että hiilet hehkuvat tasaisesti ennen kuin aloitat grillauksen.

VAROITUS!
Älä säilytä sytytysnestettä ja grillihiilipussia kuuman grillin lähellä. Älä lisää sytytysnestettä palaville hiilille. Älä grillaa sisätiloissa. Pidä vesisanko lähellä. Pidä lapset ja lemmikkieläimet poissa kuuman grillin läheltä.
 
 
*Tukkuostaajalle on saatavilla pakkausmuotona 220 kg suursäkki.

TOIMITUSTAPA:
Pakkausmuoto: 220 kg suursäkki
Toimitukset alkaen: 66 säkkiä / 14 520 kg
Tukkuhinta: 120 eur / 220 kg säkki
Veroton hinta: 96,77 eur / 220 kg säkki
Toimitusaika: 1–2 viikkoa
 
Lisätietoja: Wikipedia/Puuhiili
 

#puuhiili #grillihiili #lehtipuuhiilet #hiilet #koivuhiili #biohiili #grill #grillit #barbeque #grillholzkohle #ravintolahiili #ravintolalaatuinen #ravintolalaatu #ravintolataso #koivugrillihiili #grillkoll