KUIVIKEPURU LEMMIKEILLE

KUIVIKEPURU LEMMIKEILLE

 
HINTA:
KUIVIKEPURU LEMMIKEILLE: (*Eurooppalaiset/ulkomaalaiset puulastut)
Tukkuhinta: 10,50 eur / 20 kg paali / EI SAATAVILLA
Veroton hinta: 8,47 eur / 20 kg paali
Suositus vähittäismyyntihinta: 13,50 eur / 20 kg paali
* Toimituserä: 910 paalia / 26 lava
 
Tukkuhinta: 12,65 eur / 24 kg paali / EI SAATAVILLA
Veroton hinta: 10,20 eur / 24 kg paali
Suositus vähittäismyyntihinta: 16,00 eur / 24 kg paali
* Toimituserä: 700 paalia / 28 lava
 
OMINAISUUDET KUIVIKEPURU 20 KG PAALI.pdf (95359)

    Kuivikepuru lemmikeille on ympäristöystävällinen, ainutlaatuinen ja 100 % luonnollinen tuote. Kuivikepuru on puristettu noin 0,5–1,5 senttimetrin pituisista keskikokoisista lastuista, joita käytetään kuivikkeena hevosille, koirille, kanoille, lehmille, sioille, siipikarjalle ja lemmikeille. Lastuissa on alhainen kosteuspitoisuus ja ne toimivat kuin sieni: ne imevät ylimääräisen nesteen ja vähentävät ammoniakin hajua. Lastut vaikuttavat myönteisesti tallin lämpötilaan ja kosteuteen.
    Lastut ovat höylätty mäntylaudoista, tuotantoprosessi estää vieraiden esineiden osumat. Tuotannossa lastut kulkevat kuivauskammioon. Kätevä polyeteenipakkausmateriaali ratkaisee hevosalan omistajan, pienviljelijöiden, suurten hevosurheilukompleksien sekä kaupallisten karjan- ja siipikarjan kaupallisten organisaatioiden kuljetus- ja varastointiongelmat. Käytetyn kuivikkeen voi hävittää esimerkiksi kompostoimalla ja tyhjät pussit voidaan käyttää jätehuollossa.

KUIVIKEPURU LEMMIKEILLE

#kuivikepuru #kutterikuivike #kuivike #kuiviketta #lemmikeille #puupuru #lastu #kutteri #mänty #kutterinpuru #lemmikkitarvikkeet #lemmikkieläimet #hevonen #hevoset #hevostalli #eläintarvike #paraslaatu #kutterspån #spån #kuivikekutteri #hevoskuivikkeet #hevoskuivike