KUIVIKEPURU LEMMIKEILLE                     

Kuivikepuru lemmikeille on ympäristöystävällinen, ainutlaatuinen ja 100 % luonnollinen tuote. Kuivikepuru on puristettu noin 0,5–1,5 senttimetrin pituisista keskikokoisista lastuista, joita käytetään kuivikkeena hevosille, koirille, kanoille, lehmille, sioille, siipikarjalle ja lemmikeille. Lastuissa on alhainen kosteuspitoisuus ja ne toimivat kuin sieni: ne imevät ylimääräisen nesteen ja vähentävät ammoniakin hajua. Lastut vaikuttavat myönteisesti tallin lämpötilaan ja kosteuteen.
 
KUIVIKEPURU LEMMIKEILLE

HINTA:
Tukkuhinta: 5,50 eur / 20 kg paali
Veroton hinta: 4,44 eur / 20 kg paali
Suositus vähittäismyyntihinta: 9,90 eur / 20 kg paali
TOIMITUSTAPA:
Pakkausmuoto: 20 kg paali
Täysi lava: 35 paalia (lavan korkeus 2560 mm)
Toimituserä: 26 lava / 910 paalia
Toimitusaika: 1–2 viikkoa

OMINAISUUDET KUIVIKEPURU 20 KG PAALI.pdf (95103)

Lastut ovat höylätty mäntylaudoista, tuotantoprosessi estää vieraiden esineiden osumat. Tuotannossa lastut kulkevat kuivauskammioon. Kätevä polyeteenipakkausmateriaali ratkaisee hevosalan omistajan, pienviljelijöiden, suurten hevosurheilukompleksien sekä kaupallisten karjan- ja siipikarjan kaupallisten organisaatioiden kuljetus- ja varastointiongelmat. Käytetyn kuivikkeen voi hävittää esimerkiksi kompostoimalla ja tyhjät pussit voidaan käyttää jätehuollossa.

#kuivikepuru #kuivike #kuiviketta #lemmikeille #puupuru #lastu #kutteri #mänty #kutterinpuru #lemmikkitarvikkeet #lemmikkieläimet #hevonen #hevoset #hevostalli #eläintarvike #paraslaatu #kutterspån #spån